“Dames en heren, zet uw stoelen rechtop, doe u riemen vast, want eens in de zoveel tijd staat er een band op die de Beatles en de Stones op alle punten verslaan. Eens staat er een band op die Bløf doet verbleken, die U2 tot een stelletje amateurs degradeert! Tot die tijd moet u het doen met 2Q2GET. Dé sensatie uit het oosten, de nummer één van Hardenberg. Dames en heren mag ik een groot, niet normaal, oorverdovend applaus, voor de bandleden, voor iedereen, voor de fans van 2Q2GET!!”                                                                                                (Jochem Meijer)

2Q2GET is de pop, rock en dance coverband die zorgt voor de ideale live-muziek op uw evenement. Met knallende sets van minimaal 3 keer 3 kwartier spelen ze de avond vol en nemen het publiek mee in hun show. De 7 bandleden zorgen voor actie en plezier op het podium en worden af en toe aangevuld met spetterende dans-acts. De nummers op het repertoire worden gekozen door de bandleden, en doordat zij verschillen in leeftijd en muziekstijl heeft de band een mooi gevarieerd programma. Van steengoede klassiekers tot de laatste hits, door de liefde voor muziek en entertainment zet 2Q2GET ijzersterke sets neer. De band heeft bewezen dat ze zowel de grote tentfeesten en festivals als de grotere kroegen aankunnen en zorgen voor een perfecte live-act op uw feest.

De muzikanten van 2Q2GET spelen al 7 jaar samen. Linda Vijn verzorgt samen met Henri Vrielink de vocalen. Linda maakt bovendien de dans-choreo’s. Jonathan van der Steege zorgt voor de toets, Menno Menzo de drums en Ray van Wezel neemt de strakke bas voor zijn rekening. Jeroen Bron speelt op een van zijn vele gitaren de solo’s aangevuld door Marcus Petstra op slaggitaar en backing vocals.

Met 2Q2GET haalt u een absolute topband in huis!

Bandleden 2Q2GET